Over Mij

Leer mij een beetje kennen voordat, je wat over jezelf vertelt

Wie ben ik

Een mens met passie voor website ontwikkeling met een divers klantenbestand … 

Het is voor mij belangrijk om uitstekende communicatie te onderhouden, feedback te ontvangen en de ideeën en visie van mijn klanten te verwerken in het project.

Mijn Missie

Betere resultaten behalen voor mijn klanten … 

Ik werk er hard aan om de positieve werkrelaties te onderhouden, door je op de hoogte te houden van elke fase van het ontwerpproces.

Ik stel jou centraal op jouw website.

Wat ik doe

Ik ontwerp, ontwikkel en bouw websites die unieke en uitstekende gebruikerservaring hebben …

Zorgen dat jij optimaal en makkelijk gebruik kan maken van jouw website.

Door het gebruiksvriendelijke CMS kan je snel en simpel inhoud toevoegen en beheren.

Mijn 6-stappen proces

01

Ontdekken

Hier bespreek ik met jou je wensen en wat er nodig is om te bepalen wat je doelen van de website zijn. Dit doen we om te ontdekken wat jij nodig hebt om jouw website succesvol te laten worden.

02

Defenieer

Zodra ik de doelen van de website weet, kunnen we de planning van het project definiëren. Dat betekent, welke pagina’s en functies jouw website nodig heeft om het doel te bereiken, en de tijdlijn om dat te realiseren.

03

Ontwerp

Met het doel goed gedefinieerd, ga ik beginnen met ontwerpen van de website, en bepalen hoe de inhoud en functies die we hebben besproken, met elkaar samenkomen.

04

Ontwikkelen

Nu we een goed beeld hebben van de website ga ik starten met het plaatsen van inhoud voor de diverse pagina’s. Het is essentieel dat je echte content hebt voor de volgende fase.

05

Uitvoering

Met de sitearchitectuur en aangeleverde content kan ik gaan werken aan het visuele deel. Visuele elementen zijn hierbij zeer belangrijk om je website de beoogde identiteit te geven.

06

Lanceren

Zodra alles tot in de puntjes is getest en alles goed werkt, is het tijd om jouw website te lanceren! Laat het de wereld maar weten. Daarna is het tijd om de bubbels te openen.

Waarom kiezen voor mij?

Ik maak al 20 jaar websites en heb uiteraard ook verstand van Code, CSS en HTML. De laatste 10 jaar heb ik mij gespecialiseerd in WordPress en blijf continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Ik ontwerp en ontwikkel websites met uitstekende gebruikerservaring. Elke nieuwe website die ik ontwerpen is uniek. Al mijn websites zijn technisch geoptimaliseerd en presteren perfect alle apparaten. Ik bouw op het WordPress platform, waardoor je volledig grip hebt op de inhoud van je website.

Support is een belangrijk onderdeel bij ons gezamelijk project, als je vragen hebt of ergens niet uit komt sta ik volledig tot je beschikking en zorg dat het zo snel mogelijk voor je wordt opgelost.

Resultaat is wat je wilt, dus niet alleen gewoon een website en maar zien wat er gebeurt. Ik richt jouw website zo in dat er hij geoptimaliseerd is voor het beste resultaat zodat, je jouw online doelen kunt behalen.

Je ontvangt als je met mij werkt het All IN ONE pakket. Dus niet alleen een ontwerp en daarna nog een factuur achteraf voor het bouwen en inrichten van je website. De factuur is de factuur en de prijs die daar op afgesproken is.

Als je zelf geen zin hebt in, of geen kennis hebt van het onderhouden en bijwerken van je website kan ik dat voor je verzorgen. Dit doe ik voor diverse klanten onder interessante condities.

Projecten Afgerond
Blije Klanten
K+
Regels Code
Koppen Koffie

Mijn Achtergrond

Opgeleid tot dieetkok en meerdere jaren als kok gewerkt.

In begin jaren 90 ben ik overgestapt naar de commerciële foodsector en vele jaren actief geweest als accountmanager.

Daarna was ik diverse jaren verantwoordelijk voor de marketing, reclamewerk en het ontwerp en beheer van meerdere websites bij een groothandel gericht op B2B.

Ik deel graag mijn opgebouwde kennis met enthousiaste ondernemers die net als ik online willen doorgroeien.

Daarom ben ik mijn eigen bedrijf SDesign ICT gestart.

Wil je jouw project met mij starten?

Start vandaag en neem contact met mij op. Ik heb er zin in om je te helpen met jouw website.

Scroll naar top